Wie zijn wij?

Otelli is opgericht in 1989 door de heer Van den Nouwland, die het eenmansbedrijf heeft weten uit te breiden tot een bloeiende organisatie waar nu rond de 60 personen werkzaam zijn. De oorsprong van Otelli ligt in het produceren van ambachtelijk ijs- en patisserie specialiteiten, waarbij rechtstreeks wordt geleverd aan de eindgebruiker. In 2013 werd tevens Crème de la Crème een onderdeel van de Otelli groep. Crème de la Crème werd opgericht in 2002 door de heren Kruit, Goossens en Derix. Dit mooie bedrijf levert prachtige high end patisserie aan de horeca in Nederland en België. De productie van beide merken vindt plaats in Haarlem en in Zoeterwoude.

Over Otelli


MISSIE:
Bij Otelli / Crème de la Crème willen we hoogwaardige kant-en-klare eindproducten leveren die voldoen aan de wensen van onze klanten en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers in een prettige en veilige omgeving kunnen werken.

VISIE:
Otelli / Creme de la Creme is dé partner voor het creëren van een optimale ijs- en dessertbeleving in de horeca.

STRATEGIE: 

1.            Kwaliteit van de producten en diensten waarborgen
2.            Innovatief in smaken, vormgeving en uitstraling
3.            Directe levering aan de eindgebruiker met eigen transport
4.            Full service
5.            De juiste prijs/kwaliteitverhouding

Bij Otelli / Crème de la Crème staat de klant altijd centraal, waarbij we veel belang hechten aan een constante en totale kwaliteit. Het gaat hierbij meer dan alleen om product en kwaliteit. Het gaat er ook om dat we de juiste service bieden op alle vlakken. Dit kunnen we bereiken door elkaar te helpen en te informeren en samen te zorgen voor een schone, veilige en aangename werkomgeving en een voedselveilige productie. Om dit te waarborgen zijn wij ISO FSSC 22000 gecertifieerd op beide locaties. Onze biologische productlijn staat onder controle van SKAL. Wij staan in contact met COKZ en de FNLI voor ondersteuning, kennisverruiming en opvolging van wetgeving.

"Wij proberen ten alle tijden in te springen op de laatste trends op het gebied van smaken en vormen"
Ronald van Visvliet
Product - en proces ontwikkelaar Otelli