Ambacht & Familiesfeer sinds 1989

Otelli is opgericht in 1989 als familiebedrijf en heeft zich weten uit te breiden tot een organisatie waar momenteel ruim 55 personen direct en indirect werkzaam zijn. Ondanks de groei hebben wij de familiesfeer, het ambacht en de vurige passie weten te behouden.

Over Otelli


De productie vindt plaats in Haarlem. Vanuit deze vestiging wordt geleverd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Onze twee partners leveren de overige provincies, waardoor wij een landelijke dekking hebben en heel Nederland dezelfde full service kunnen bieden.

De oorsprong van Otelli ligt in een regionale verzorging van desserts direct aan de gastronomie. Een oorsprong welke behouden is gebleven, echter vergroot is tot landelijk niveau en uitgebreid is met een groot assortiment voor het totale Horeca kanaal.

Wij voeren een breed assortiment waarin ambachtelijk ijs, mono desserts, petit fours, taartjes, longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten en een grote verscheidenheid aan decoraties en service artikelen zijn verwerkt.

Al onze producten bereiden wij met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit. Vanzelfsprekend worden daarbij de hoogst mogelijke hygiënische waarden in acht genomen. Als vast onderdeel van ons HACCP-plan en onder registratie van het Centraal Orgaan Kwaliteit en Zuivel (COKZ) laten wij dagelijks microbiologisch onderzoek verrichten op onze producten. Want kwaliteit en hygiëne vormen bij Otelli een onlosmakelijk geheel.

Het eigen transport wordt verzorgd door drie verschillende full service punten. Het staat garant voor een snelle, optimale service en een scherpe prijs voor al uw ijs en desserts.

"Wij proberen ten alle tijden in te springen op de laatste trends op het gebied van smaken en vormen"
Ronald van Visvliet
Product - en proces ontwikkelaar Otelli