Otelli

uw premium ijs & patisserie
Stap in mijn wereld. Een kleurrijke wereld van bijzonder ambachtelijk schepijs, exclusieve patisserie en praktische dessertproducten van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor u, de professional. Met dit assortiment heeft u perfectie altijd binnen handbereik.
Download Magazine

Het toefje op de kaart

Aangenaam: Ik ben Otelli

Ik ben iets om hunkerend naar uit te kijken. Want ik mag gezien worden: kleurrijk, bijzonder en onweerstaanbaar. Ik ben onmisbaar op elke kaart. Meestal als sluitstuk, maar ….. veel mensen zouden het liefste met me willen beginnen.

perfectie altijd binnen handbereik

Je kunt volop met mij variëren. Inspireren en verrassen is mijn passie. High-end, zoet en goed. Ik ben met liefde gemaakt en elk detail klopt.

Steeds duurzamer en lekkerder: dat is een vak apart. Noem me crème de la crème. Voor mij zijn alleen de mooiste ingrediënten goed genoeg.

Expertise is mijn recept, exclusiviteit is mijn belofte.

sensationeel, heerlijk & bijzonder

Ervaar mijn fascinatie voor smaakbelevering. Verlies jezelf in al mijn vormen. Diepgevroren en in perfecte staat. Professionals lopen niet voor niets met mij weg …..

Ik ben …..

een gebakje

een petit four

een dessert

een bolletje

Ik ben OTELLI

Certificering & Duurzaamheid

Kwaliteit is niet enkel terug te vinden in onze producten of keuze van grondstoffen. Kwaliteit is voortdurend voldoen aan de verwachtingen en doen wat we zeggen. Otelli is FSSC 22000 gecertificeerd. Dit heeft Otelli laten certificeren bij het register van LQRA.

Download certificaat hier

werken bij otelli

Ligt jouw focus op de details?

Voor ons team zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde bakkers, patissiers, chocolatiers, ijsbereiders en leerlingen die het vak van allround ambachtelijke patissier tot in de puntjes beheersen of dit graag willen leren.

Ongeacht of er vacatures zijn kan je altijd een open sollicitatie sturen.

Solliciteren bij Otelli doe je door je motivatiebrief en CV te sturen naar info@otelli.nl

Bekijk onze vacatures